Svenska CEE Norm AB – En säker och långsiktig kontakt

CEE Norm Produkter

Filters

Showing all 67 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

67 products

 • LED-armatur typ Madelon

  Madelon är en LED-armatur som är konstruerad för att använda i tuffa miljöer och ger ett behagligt arbetsljus. Armaturen är uppbyggd på en integrerad LED-platta med ett stort antal lysdioder. Armaturen kan användas som ensam ljuskälla eller kopplas i serie med flera armaturer. Drivspänning: levereras för olika drivspänningar, se nedan. Som tillbehör finns: Magnetfäste Kundanpassade kablar och kontakter Basen kan levereras i ett flertal olika färger.
 • Maxibel-Cardol

  LED-armatur Cardol

  Cardol är LED-armatur som är konstruerad för arbetsbelysning i tuffa miljöer och för att ger ett behagligt arbetsljus. Armaturen används inom varv-, industrier- och byggarbetsplatser. Då dessa miljöer är tuffa så kan man skydda armaturen mot skador och nedsmutsning genom att montera på en skyddsfilm. Filmen är mjölkfärgad och ser till att man får ett mer indirekt ljus som inte bländar. Skyddsfilmen installeras lätt och går snabbt att byta. Armaturen kan monteras på olika sätt, exempelvis hängande på vajer, på stativ eller med magnet. Drivspänning: levereras för olika drivspänningar. Som tillbehör finns: Magnetfäste Takfäste Kundanpassade kablar och kontakter. Basen kan levereras i ett flertal olika färger.
 • Uttagscentraler i plåt

  Uttagscentraler av plåt

  Uttagscentral i kapsling av kraftig, lackerad stålplåt. Har IP65 och är anpassad för såväl inom- som utomhusinstallation. Går även att få i rostfritt eller aluminium. Metallkapslingar väljs ofta för sin hållbarhet och motståndskraft mot yttre påverkan. Är just dessa aspekter avgörande kan våra täta och slagtåliga uttagscentraler i kapsling av kraftig gummi vara ett intressant alternativ. Fråga oss gärna så hittar vi rätt uttagscentral för dig. Våra uttagscentraler i kapsling av stålplåt, rostfritt eller aluminium byggs enligt standardutförande eller i kundunikt utförande med korta ledtider. I stort sett alla uttagscentraler vi erbjuder i gummi- eller plastkapsling går även att få i lackerad stålplåt, rostfritt eller aluminium. Är det en central i metallkapsling du behöver? Inga problem! Kontakta oss så hittar vi en lösning.
 • Hinderljus

  Hinderljus

  Som ledande leverantör av markströmsutrustning till flygplatser säljer vi på CEE Norm även så kallade hinderljus. Dessa används till att varna flygtrafik för hinder som är högre än 45 meter, exempelvis byggnader, radiomaster och vindkraftverk. Hinderljusen är gjorda i en underhållsfri och robust konstruktion med ljuskälla i multi-LED teknologi. Detta ger en lång livslängd på mer än 10 år och en mycket låg effektförbrukning. Skymningsrelä och automatisk självtest med larmutgång finns integrerat i ljusen.
  De tillverkas för olika drivspänningar och som tillbehör finns batteribackup och solpaneler för ökad driftsäkerhet. Begär offert eller kontakta oss så berättar vi mer. OBS! Enligt beslut från Transportstyrelsen 2016-09-06 gäller nya regler för hinderljus baserade på LED-teknik. De ska förutom synligt ljus numera även utstråla IR-ljus. Detta för att säkerställa att piloter som använder utrustning för mörkerseende ska kunna se hinderljusen. Samtliga hinderljus från CEE Norm uppfyller nu detta krav.
 • Kablage flyg

  Kablage

  Vi säljer kabel löst samt tillverkar anslutningskablage mellan GPU och flygplan efter kundönskemål. I vår tillverkning använder vi flyganslutningsdon från LPA Connection Systems samt AMO-kabel.
  För 400Hz system kan kablaget fås med så kallad backtwist kabel vilket innebär att de fyra ledarna är tvinnade runt varandra. Detta ger en bättre elektrisk karakteristik och de fyra ledarna hålls ihop bättre än vad traditionell krympslang gör.
 • flyganslutningsdon

  Flyganslutningsdon

  Vi representerar företaget LPA Connection Systems i Sverige och saluför deras flyganslutningsdon för 28vDc och 400Hz. Förutom lösförsäljning av flyganslutningsdon och kabel så konfektionerar vi även kablage efter önskemål. Givetvis tillhandahåller vi också samtliga tillgängliga reservdelar till de flyganslutningsdon vi saluför. Begär offert eller kontakta oss så berättar vi mer. Ytterligare information hittar du även i LPA Connection Systems broschyr.
 • GPU

  GPU

  Vi säljer, installerar och servar driftsäkra GPU:er för 28vDc och 400Hz från den världsledande tillverkaren AXA Power (ITW GSE). Vi erbjuder både stationära och mobila enheter för såväl civilt som militärt bruk. Axa Power Ground Power Units är moduluppbyggda (modulära). Det innebär att eventuella problem kan avhjälpas snabbt och att driftsavbrotten blir korta. Om det nu uppstår några problem. GPU:erna från AXA Power är kända för att vara extremt driftsäkra och hållbara. 28vDc-enheten kan beställas för 400V/50Hz matning alternativt 115V/400Hz matning. Vi erbjuder även en kombinationsenhet med både 28vDc och 400Hz. Givetvis kan vi även hjälpa er att driftsätta de GPU:er ni köper av oss. Begär offert eller kontakta oss så berättar vi mer.

  Remote Control GPU

  Vi tillverkar och säljer en ”Remote control” för styrning av GPU. Vi bygger den i en robust gummikapsling som klarar de tuffa förhållanden som kan råda på en flygplats. Enheten har kopplingsplint för inkommande och utgående 400Hz-kabel samt plint för pilotledarna. Begär offert eller kontakta oss så berättar vi mer.

  Service och underhåll

  Vi utför både service och underhåll på AXA Power GPU. Har du problem med någon av dina GPU:er? Ladda hem aktuellt formulär för din enhet, fyll i det och skicka det till oss på info@ceenorm.se så kontaktar vi dig inom kort.
 • mxbs

  MXBS / MXBJ / B2X

  UTTAGSCENTRALER OCH KOPPLINGSBOXAR upp till 350A II2 G D Ex e IIC IP66 Vi levererar kundanpassade uttagscentraler med Marechal-don för Ex-miljöer.
 • PNCX

  KOMPAKT ANSLUTNINGSDON – 10 A II 3 G D Ex nAc IIC Zon 2 (gas) och zon 22 (damm) Kompakt utförande IP66/IP67
 • spex

  SPeX

  1-POLIGT ANSLUTNINGSDON – 680 A II2 G D Ex e IIC IP65/IP66 Interlock/pilotsignal
 • pxn

  PXN12C / DXN25C / DXN37C

  MULTICONTACT-ANSLUTNINGSDON – 10A II2 G D Ex e IIC IP65/IP66 (PXN12C) IP66/IP67 (DXN25C / DXN37C) Från 12 till 37 kontakter Låsbart i till- och frånläge
 • dx

  DX

  DECONTACTOR™ – 20A / 32A / 63A / 125A / 200A II2 G D Ex de IIC Gb IP65 Integrerad lastbrytare Låsbart i till- och frånläge
 • dxn

  DXN

  DECONTACTOR™ – 20A / 32A / 63A II2 G D Ex de IIC Gb IP66/IP67 Integrerad lastbrytare Version med automatisk frånskiljning tillgänglig.
 • Hög temperatur

  Hög temperatur

  ANSLUTNINGSDON 25A till 90A – upp till 400 °C. Marechal erbjuder en serie don för användning i miljöer med hög temperatur, upp till 400 °C.
 • marechal-self-ejecting

  Self-ejecting

  ANSLUTNINGSDON MED AUTOMATISK FRÅNSKILJNING Marechal erbjuder två typer av automatisk frånskiljning, mekanisk eller elektrisk. Vid mekanisk frånskiljning ersätts Decontactor-donens quick-release-knapp med en vajer. När vajerns spänns frånskiljs donen automatiskt. För utryckningsfordon har Marechal tagit fram en lösning med elektrisk frånskiljning där donen frånskiljs automatiskt så fort fordonet startas. Som tillbehör kan även tryckluft till fordonets bromssystem integreras i donet. Systemen med automatisk frånskiljning har många användningsområden, t ex räddningsfordon, ambulanser, kyl-/värmetransportfordon, laddning av elfordon etc.
 • Hög ström

  Hög ström

  ANSLUTNINGSDON Upp till 1 000V och 700A Marechals anslutningsdon för hög ström erbjuder en pålitlig lösning för anslutningar i riktigt tuffa förhållanden. DS4- och PF-sortimentet omfattar kompakta don- och uttagssystem i kraftigt vattentätt metallhölje (IP66/IP67). CS1000 och SP är 1-polsdon anpassade 400A eller 700A ström
 • Signal och styrning

  Signal och styrning

  MULTICONTACT-ANSLUTNINGSDON 5 till 37 stift – 5A till 30A Marechals mångpoliga multicontact-anslutningsdon för automation går att få med 5 till 37 stift. Den silver-nickellegering som används till ändkontakterna ger exceptionell prestanda och lång livslängd.
 • Industriell strömförsörjning

  Industriell strömförsörjning

  ANSLUTNINGSDON – 16A till 250A DSN, DS och DN DECONTACTOR™-produkterna finns i många olika utföranden och passar applikationer från 20A till 250A. DB är framtagen för krävande motorapplikationer (AC-3) och har inbyggd lastbrytarfunktion vilket ger hög personsäkerhet. PNC och PN är kompakta 16A- och 30A-anslutningsdon designade att klara alla typer av miljöer inom industrin (t ex fukt, korrosion, föroreningar mm).
 • cee don

  CEE-don

  Söker du någon typ av CEE-don? Då är CEE Norm rätt leverantör. Stora eller små kvantiteter? Vanliga eller ovanliga don? Det spelar ingen roll! I vårt breda sortiment finns i stort sett allt du kan tänka dig inom CEE-material. Begär en offert eller kontakta oss med dina behov så hittar vi snabbt en lösning.
 • transformatorbelysning

  Transformator till belysning

  Belysningstransformator med två 24v-uttag monterad i en gummikapsling. IP44 alt. IP67 Transformator : 600VA In :230v Ut :2x24v 600VA Avsäkrad: Termosäkring och överbelastningsskydd Lampa : Lågvoltshallogen Läs gärna mer om våra Belysningssystem och tveka inte att kontakta oss så hittar vi en komplett lösning utifrån dina specifika behov.Belysningstransformator med två 24v-uttag monterad i en gummikapsling.  

  Produkt Art.nr: 6300020-24v
  Produkt Uttag: 2x24v, säkrade C6A 6kA
 • Jordfelsbrytare sladdmonterad

  Jordfelsbrytare 3-fas 32A/0,03A sladdmonterad

  Levereras med 0,5 m sladd och stickpropp samt 1,5 m sladd och skarv. Kabelarea: 5G6 Behöver du andra kabellängder eller någon annan typ av jordfelsbrytare? Kontakta oss så hittar vi en lösning.

  Produkt Art.nr: 24 044 89
  Produkt E-nr: 24 044 89 (2404489)
 • Jordfelsbrytare sladdmonterad

  Jordfelsbrytare 3-fas 16A/0,03A sladdmonterad

  Levereras med 0,5 m sladd och stickpropp samt 1,5 m sladd och skarv. Kabelarea: 5G2,5 Behöver du andra kabellängder eller någon annan typ av jordfelsbrytare? Kontakta oss så hittar vi en lösning.

  Produkt Art.nr: 24 044 88
  Produkt E-nr: 24 044 88 (2404488)
 • Uttagscentral Plast 16A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6010004+FI
  Produkt Uttag: 4xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 16A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6010011+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 16A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6010011+FI/IP67
  Produkt Uttag: 1x16A IP67, säkrad C16A 10kA, 1xSchucko IP68, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 16A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6010012+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 16A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6020012+FI
  Produkt E-nr: 24 733 90 (2473390)
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • uttagslåda socapex

  Uttagslåda 1-fas 16A Powercon till Schuko

  Uttagslåda för kraftfördelning. Används i huvudsak till belysning. Nedanstående bestyckning är ett exempel, vi kan givetvis anpassa lådan helt enligt dina önskemål. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Uttag: 8xSchuko 16A
 • Socapex-central

  Socapex-central 16A

  Uttagscentral för kraftfördelning. Används i huvudsak till belysning. Nedanstående bestyckning är ett exempel, vi kan givetvis anpassa lådan helt enligt dina önskemål. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Uttag: 1xSocapex, säkrad med 6xPersonskyddsautomater C10A/0,03A
 • stickpropp i gummi

  Stickpropp i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. 3×2,5 IP44 Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Art.nr: 24 044 38
  Produkt E-nr: 24 044 38 (2404438)
 • skarv i gummi

  Skarv i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. IP44 Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Art.nr: 24 044 47
  Produkt E-nr: 24 044 47 (2404447)
 • 3-vägs skarv i gummi

  3-vägs skarv i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål. Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer.  

  Produkt Art.nr: 24 044 56
  Produkt E-nr: 24 044 56 (2404456)
 • skarvkabel-32a

  Kablage/Skarvkabel

  ,
  Vi tillverkar kundunika kablage och skarvkablar för allt ifrån filminspelningar och evenemangsarenor till hamnar, industrier, gruvor och flygplatser. Vilken längd och kabelkvalitet behöver du? Och vilka don ska sitta på kabeln? Vi har det mesta på lager och kan tillverka och leverera med korta ledtider. Givetvis kan du även köpa kabel utan don på löpmeter eller lösa don för egen montering. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål. Vi hittar alltid en lösning! Söker du anslutningsdon och kablage för flygplatser hittar du mer information inom produktkategorin flyg.
 • Uttagscentral Gummi 16A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.


  Produkt Art.nr: 6800012+FI
  Produkt E-nr: 24 734 04 (2473404)
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Gummi 16A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6800013+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 3xSchucko IP44, säkrade C10A 10ka
 • Uttagscentral Gummi 16A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Vi kan givetvis även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6800016+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 6xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • 6770002+FI+2x216

  Uttagscentral Gummi 16A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6800002+FI+2x216
  Produkt Uttag: 2x216 IP67, säkrade C16A 10kA, 2xSchucko IP68, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 16A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6050040+2FI
  Produkt Uttag: 4x16A IP44, säkrade C16A 10kA
 • Uttagscentral Gummi 16A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6800004+2x216
  Produkt Uttag: 2x216 IP44, säkrade C16A 10kA, 4xSchucko IP44, säkrade C13A 10kA
 • Uttagscentral Plast 16A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6050044+2FI
  Produkt Uttag: 4x16A IP44, säkrade C16A 10kA, 4xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 32A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6020112
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 32A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6020112+FI
  Produkt E-nr: 24 733 91 (2473391)
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 32A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6040112+FI
  Produkt E-nr: 24 733 92 (2473392)
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • event gummilåda socapex powercon

  Uttagslåda 16A

  Uttagslåda för kraftfördelning till olika typer av uttag. Används i huvudsak till belysning. Nedanstående bestyckning är ett exempel, vi kan givetvis anpassa lådan helt enligt dina önskemål. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Uttag: 1xSocapex 16A, 3xPowercon 16A, 6xSchuko 16A
 • Uttagscentral Gummi 32A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6800112+FI
  Produkt E-nr: 24 734 05 (2473405)
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C13A 10kA
 • Uttagscentral Gummi 32A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6800113+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 3xSchucko IP44, säkrade C10A 10ka
 • Uttagscentral Gummi 32A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6800112+FI/IP65
  Produkt Uttag: 1x16A IP67, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP67, säkrad C32A 10kA, 2xSchucko IP68, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Gummi 32A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6820123+FI
  Produkt Uttag: 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 2x16A IP44, säkrade C16A 10kA, 3xSchucko IP44, säkrade C10A 10ka
 • Uttagscentral Gummi 32A

  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral är ett exempel på en kundanpassad lösning som tagits fram i dialog med kunden och utrustats med jordfelsbrytare med automatisk återställning och självtest. Vi kan givetvis även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6820200+FI
  Produkt Uttag: 2x32A, IP44, säkrade C32A 10kA
 • Uttagscentral Plast 32A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6040113+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 3xSchucko IP44, säkrade C10A 10ka
 • Uttagscentral Plast 32A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6050122+FI
  Produkt E-nr: 24 733 94 (2473394)
  Produkt Uttag: 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 2x16A IP44, säkrade C16A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • halogenstrålkastare lågvolt

  Hallogenstrålkastare 24v 2x150W

  Robust konstruktion i aluminium med säkerhetsglas som tål att användas i tuffa miljöer. IP54 Levereras med 10m kabel. Vidvinkel ljusbild 150W eller 300W Mått :240x120x210 ink bygel. Vikt 1.7kg Läs gärna mer om våra Belysningssystem och tveka inte att kontakta oss så hittar vi en komplett lösning utifrån dina specifika behov.
 • Uttagscentral Plast 32A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6050124+FI
  Produkt E-nr: 24 733 95 (2473395)
  Produkt Uttag: 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 2x16A IP44, säkrade C16A 10kA, 4xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 32A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6050215+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 2x32A IP44, säkrade C32A 10ka, 5xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • hängande uttagskub

  Hängande uttagskub

  Praktisk lösning när du behöver uttag långt från en vägg och vill slippa sladdar på golvet, t ex i en verkstad.  Nedanstående bestyckning är ett exempel, vi kan givetvis anpassa kuben helt enligt dina önskemål. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål. Dimensionerna är exkl uttag.

  Produkt Uttag: 1x16A IP44 2xSchucko IP44
 • Uttagscentral Gummi 63A

  ,
  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6821112+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 1x63A IP67, säkrad C63A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • garageuttag

  Garageuttag 2p med jord

  Förreglat 2p uttag Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Art.nr: 18 962 10
  Produkt E-nr: 18 962 10 (1896210)
  Produkt Uttag: Förreglat 2p uttag
 • inspektionslampa gummi

  Inspektionslampa Gummi 24v 50W

  Tillverkad i stöttåligt gummimaterial som klarar tuffa miljöer. Hög motståndskraft mot syror och kemikalier så som exempelvis Jet-A1, Skidrol och Univis. IP55 Levereras med 5m spiralkabel. Lampan kan fås antingen med centrerad eller vidvinkel. Tre driftslägen: 1. PÅ, 2. AV och 3. Momentat PÅ Denna inspektionslampa går att få för 230v, 24v eller 12v och 20W eller 50W samt med andra längder på spiralkabeln. Läs gärna mer om våra Belysningssystem och tveka inte att kontakta oss så hittar vi en komplett lösning utifrån dina specifika behov.Tillverkad i stöttåligt gummimaterial som klarar tuffa miljöer. Hög motståndskraft mot syror och kemikalier så som exempelvis Jet-A1, Skidrol och Univis.

  Produkt Art.nr: WE50W/24V
 • Uttagscentral Plast 32A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6050222+FI
  Produkt E-nr: 24 733 96 (2473396)
  Produkt Uttag: 2x16A IP44, säkrade C16A 10kA, 2x32A IP44, säkrade C32A 10ka, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Gummi 63A

  ,
  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral är ett exempel på en kundanpassad lösning som tagits fram i dialog med kunden. Vi kan givetvis även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6821114+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 1x63A IP67, säkrad C63A 10kA, 4xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Gummi 63A

  ,
  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP65 i sitt standardutförande. Just denna uttagscentral ingår i vårt standardutbud men vi kan givetvis även anpassa den helt enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Uttag: 1x16A IP67, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP67, säkrad C32A 10kA, 1x63A IP67, säkrad C63A 10kA, 2xSchucko IP67, säkrade C10A 10kA
 • 6790243+FI

  Uttagscentral Gummi 32A + 63A in

  ,
  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP54 i sitt standardutförande men går även att få med IP65. Just denna uttagscentral är ett exempel på en kundanpassad lösning som tagits fram i dialog med kunden. Vi kan givetvis även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6790243+FI
  Produkt Uttag: 2x32A IP44, säkrade C32A 10ka, 3xSchucko IP44, säkrade C10A 10ka, 4x16A IP44, säkrade C16A 10kA
 • Uttagscentral Plast 63A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6041112+FI
  Produkt E-nr: 24 733 93 (2473393)
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 1x63A IP67, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 63A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6051112+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 1x63A IP67, säkrad C63A 10kA, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 63A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6051113+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 1x63A IP67, säkrad C63A 10kA, 3xSchucko IP44, säkrade 1xC13A
 • Uttagscentral Plast 63A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6051115+FI
  Produkt Uttag: 1x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 1x32A IP44, säkrad C32A 10kA, 1x63A IP67, säkrad C63A 10kA, 5xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA
 • Uttagscentral Plast 63A

  Uttagscentral i kapsling av slagtålig halogenfri polykarbonat som är anpassad och godkänd för såväl inom- som utomhusinstallation i de allra flesta miljöer. Plastkapslingen har IP67 och eftersom den är både UV-beständig och självslocknande är den ett kostnadseffektivt alternativ för de allra flesta behov. Just denna uttagscentral av plast ingår i vårt standardutbud. Vi kan även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem. Söker du en central för extremt tuffa förhållanden rekommenderar vi våra uttagscentraler av gummi.

  Produkt Art.nr: 6051222+FI
  Produkt Uttag: 1x63A IP67, säkrad C63A 10kA, 2x16A IP44, säkrad C16A 10kA, 2x32A IP44, säkrade C32A 10ka, 2xSchucko IP44, säkrade C10A 10kA