Svenska CEE Norm AB – En säker och långsiktig kontakt

Övrigt

Övriga produkter

 • LED-armatur typ Madelon

  Madelon är en LED-armatur som är konstruerad för att använda i tuffa miljöer och ger ett behagligt arbetsljus. Armaturen är uppbyggd på en integrerad LED-platta med ett stort antal lysdioder. Armaturen kan användas som ensam ljuskälla eller kopplas i serie med flera armaturer. Drivspänning: levereras för olika drivspänningar, se nedan. Som tillbehör finns: Magnetfäste Kundanpassade kablar och kontakter Basen kan levereras i ett flertal olika färger.
 • Maxibel-Cardol

  LED-armatur Cardol

  Cardol är LED-armatur som är konstruerad för arbetsbelysning i tuffa miljöer och för att ger ett behagligt arbetsljus. Armaturen används inom varv-, industrier- och byggarbetsplatser. Då dessa miljöer är tuffa så kan man skydda armaturen mot skador och nedsmutsning genom att montera på en skyddsfilm. Filmen är mjölkfärgad och ser till att man får ett mer indirekt ljus som inte bländar. Skyddsfilmen installeras lätt och går snabbt att byta. Armaturen kan monteras på olika sätt, exempelvis hängande på vajer, på stativ eller med magnet. Drivspänning: levereras för olika drivspänningar. Som tillbehör finns: Magnetfäste Takfäste Kundanpassade kablar och kontakter. Basen kan levereras i ett flertal olika färger.
 • transformatorbelysning

  Transformator till belysning

  Belysningstransformator med två 24v-uttag monterad i en gummikapsling. IP44 alt. IP67 Transformator : 600VA In :230v Ut :2x24v 600VA Avsäkrad: Termosäkring och överbelastningsskydd Lampa : Lågvoltshallogen Läs gärna mer om våra Belysningssystem och tveka inte att kontakta oss så hittar vi en komplett lösning utifrån dina specifika behov.Belysningstransformator med två 24v-uttag monterad i en gummikapsling.  

  Produkt Art.nr: 6300020-24v
  Produkt Uttag: 2x24v, säkrade C6A 6kA
 • stickpropp i gummi

  Stickpropp i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. 3×2,5 IP44 Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Art.nr: 24 044 38
  Produkt E-nr: 24 044 38 (2404438)
 • skarv i gummi

  Skarv i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. IP44 Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Art.nr: 24 044 47
  Produkt E-nr: 24 044 47 (2404447)
 • 3-vägs skarv i gummi

  3-vägs skarv i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål. Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer.  

  Produkt Art.nr: 24 044 56
  Produkt E-nr: 24 044 56 (2404456)
 • skarvkabel-32a

  Kablage/Skarvkabel

  ,
  Vi tillverkar kundunika kablage och skarvkablar för allt ifrån filminspelningar och evenemangsarenor till hamnar, industrier, gruvor och flygplatser. Vilken längd och kabelkvalitet behöver du? Och vilka don ska sitta på kabeln? Vi har det mesta på lager och kan tillverka och leverera med korta ledtider. Givetvis kan du även köpa kabel utan don på löpmeter eller lösa don för egen montering. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål. Vi hittar alltid en lösning! Söker du anslutningsdon och kablage för flygplatser hittar du mer information inom produktkategorin flyg.
 • halogenstrålkastare lågvolt

  Hallogenstrålkastare 24v 2x150W

  Robust konstruktion i aluminium med säkerhetsglas som tål att användas i tuffa miljöer. IP54 Levereras med 10m kabel. Vidvinkel ljusbild 150W eller 300W Mått :240x120x210 ink bygel. Vikt 1.7kg Läs gärna mer om våra Belysningssystem och tveka inte att kontakta oss så hittar vi en komplett lösning utifrån dina specifika behov.
 • hängande uttagskub

  Hängande uttagskub

  Praktisk lösning när du behöver uttag långt från en vägg och vill slippa sladdar på golvet, t ex i en verkstad.  Nedanstående bestyckning är ett exempel, vi kan givetvis anpassa kuben helt enligt dina önskemål. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål. Dimensionerna är exkl uttag.

  Produkt Uttag: 1x16A IP44 2xSchucko IP44
 • garageuttag

  Garageuttag 2p med jord

  Förreglat 2p uttag Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Art.nr: 18 962 10
  Produkt E-nr: 18 962 10 (1896210)
  Produkt Uttag: Förreglat 2p uttag
 • inspektionslampa gummi

  Inspektionslampa Gummi 24v 50W

  Tillverkad i stöttåligt gummimaterial som klarar tuffa miljöer. Hög motståndskraft mot syror och kemikalier så som exempelvis Jet-A1, Skidrol och Univis. IP55 Levereras med 5m spiralkabel. Lampan kan fås antingen med centrerad eller vidvinkel. Tre driftslägen: 1. PÅ, 2. AV och 3. Momentat PÅ Denna inspektionslampa går att få för 230v, 24v eller 12v och 20W eller 50W samt med andra längder på spiralkabeln. Läs gärna mer om våra Belysningssystem och tveka inte att kontakta oss så hittar vi en komplett lösning utifrån dina specifika behov.Tillverkad i stöttåligt gummimaterial som klarar tuffa miljöer. Hög motståndskraft mot syror och kemikalier så som exempelvis Jet-A1, Skidrol och Univis.

  Produkt Art.nr: WE50W/24V