Svenska CEE Norm AB – En säker och långsiktig kontakt

Uttagscentraler

ikon_gummi_cirkel

Uttagscentraler

Plastcentraler

Uttagcentraler av plast är vår allra vanligaste produkt. Med sin kapsling av tålig polykarbonat är plastcentralen godkänd för såväl inomhus- som utomhusinstallation. Ett självklart val för miljöer där uttagscentralen ej riskerar att utsättas för hårda slag, extrem kyla, hetta, fukt, smuts eller för exponering av oljor och kemikalier. Söker du en central som klarar extra tuffa förhållanden rekommenderar vi gärna våra uttagscentraler av gummi.

Våra uttagscentraler i kapsling av plast byggs enligt standardutförande eller i kundunikt utförande med korta ledtider. Om du inte hittar det du söker här på vår webbplats. Kontakta oss så hittar vi en lösning.

Gummicentraler

Vissa uttagscentraler utsätts för hårdare påfrestningar än andra. Yttre påverkan från exempelvis väder, slag, fukt, hetta, smuts eller kemikalier sliter hårt på de flesta material. Så även på den hårdplast eller plåt som länge varit standardmaterial för uttagscentraler. Nu finns ett extra motståndskraftigt, tätt och slagtåligt alternativ anpassat för riktigt tuffa förhållanden. Upptäck våra uttagscentraler av gummi.

Våra uttagscentraler i kapsling av kraftig gummi byggs enligt standardutförande eller i kundunikt utförande med korta ledtider. Om du inte hittar det du söker här på vår webbplats. Kontakta oss så hittar vi en lösning.

Plåtcentraler

Våra uttagscentraler i kapsling av stålplåt, rostfritt eller aluminium byggs enligt standardutförande eller i kundunikt utförande med korta ledtider. Om du inte hittar det du söker här på vår webbplats. Kontakta oss så hittar vi en lösning.