Svenska CEE Norm AB – En säker och långsiktig kontakt

Flyg

ikon_flyg_cirkel

Flyg

Till flygplatser levererar vi utrustning för markström till flygplan. Vi jobbar med ledande tillverkare av markströmsaggregat, anslutningsdon och kablage. Vi säljer, installerar och servar GPU:er från AXA Power (ITW GSE), tillverkar kablage med LPA Connection Systems anslutningsdon för 28 vDc och 400 Hz samt designar och tillverkar kundunika centraler för exempelvis ställplatser och truckladdning. Vi säljer även hinderljus med lång livslängd och mycket låg effektförbrukning.

GPU

Vi säljer, installerar och servar driftsäkra GPU:er för 28vDc och 400Hz från den världsledande tillverkaren ITW GSE Aps (AXA Power).

Flyganslutningsdon

CEE Norm representerar företaget LPA Connection Systems i Sverige och saluför deras flyganslutningsdon för 28vDc och 400Hz.

Kablage

Vi säljer kabel löst samt tillverkar anslutningskablage mellan GPU och flygplan efter kundönskemål. För 400Hz system finns backtwist kabel som val.

Hinderljus

Hinderljus i en underhållsfri och robust konstruktion med ljuskälla i multi-LED teknologi som ger lång livslängd och mycket låg effektförbrukning.