Svenska CEE Norm AB – En säker och långsiktig kontakt

Om oss

Ditt uttag är vår utmaning

Vi på CEE Norm älskar att anta utmaningar och lösa problem. Det har vi gjort i över 30 år. Uttagscentraler, anslutningsdon och kablage är vår specialitet och inom dessa områden är det få som kan tävla med vår erfarenhet. Särskilt när det gäller att hitta de standardprodukter eller skräddarsydda lösningar som bäst matchar våra kunders behov. Gäller det fast installation eller en tillfällig lösning? Till oss kan du alltid vända dig med ditt uttagsproblem.

Det finns alltid en lösning

I vårt breda sortiment finns ett stort utbud av standardcentraler, alla typer av CEE-don samt specialanslutningsdon, uttagsstolpar och kablage för allt ifrån evenemangsarenor till hamnar, industrier, gruvor och flygplatser. Har inte vi, eller våra leverantörer, en färdig produkt på lagerhyllan, då sätter vi oss vid konstruktionsbordet, gnuggar geniknölarna och tillverkar det du behöver i vår verkstad. Hos oss står ditt behov i centrum. Utmana oss gärna. Det finns alltid en lösning.

Lita på oss – vi älskar det vi gör

Vi har insett att vår produktkatalog aldrig kommer att bli klar. Varje dag tillkommer något nytt. Det är våra kunders förtjänst. I vår verklighet är varje förfrågan unik och den ena leveransen sällan den andra lik. Det är precis så vi vill ha det. Det får oss att utvecklas, växa och att år efter år fortsätta att älska det vi gör. Kontakta oss med din input, så kan du lita på att vi löser problemet. Ditt uttag är vår utmaning!

Några av våra kunder

Exempel på platser där våra produkter används