Svenska CEE Norm AB – En säker och långsiktig kontakt

Event

ikon_event_cirkel

Event

Mässa, idrottsevenemang, konsert eller stadsfest? Inomhus eller utomhus? Solsken eller spöregn? CEE Norm tillverkar och levererar uttagscentraler, kablage och anslutningsdon som tål tuffa förhållanden och extra hårt slitage. Vi vet att inget event är det andra likt och att våra kunders behov kan se väldigt olika ut från fall till fall. Därför skräddarsyr vi ofta lösningar som matchar kundens specifika önskemål. Alltid i dialog med kunden, alltid med stor flexibilitet och alltid med korta ledtider.

Tveka inte att kontakta oss om du känner dig osäker på vad du behöver eller inte hittar det du söker i det urval av produkter som vi valt att presentera här. Det finns alltid en lösning på ditt uttagsproblem!

 • uttagslåda socapex

  Uttagslåda 1-fas 16A Powercon till Schuko

  Uttagslåda för kraftfördelning. Används i huvudsak till belysning. Nedanstående bestyckning är ett exempel, vi kan givetvis anpassa lådan helt enligt dina önskemål. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Uttag: 8xSchuko 16A
 • Socapex-central

  Socapex-central 16A

  Uttagscentral för kraftfördelning. Används i huvudsak till belysning. Nedanstående bestyckning är ett exempel, vi kan givetvis anpassa lådan helt enligt dina önskemål. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Uttag: 1xSocapex, säkrad med 6xPersonskyddsautomater C10A/0,03A
 • stickpropp i gummi

  Stickpropp i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. 3×2,5 IP44 Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Art.nr: 24 044 38
  Produkt E-nr: 24 044 38 (2404438)
 • skarv i gummi

  Skarv i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. IP44 Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Art.nr: 24 044 47
  Produkt E-nr: 24 044 47 (2404447)
 • 3-vägs skarv i gummi

  3-vägs skarv i gummi

  ,
  Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål. Tillverkad i slagtålig gummi som klarar tuffa miljöer.  

  Produkt Art.nr: 24 044 56
  Produkt E-nr: 24 044 56 (2404456)
 • skarvkabel-32a

  Kablage/Skarvkabel

  ,
  Vi tillverkar kundunika kablage och skarvkablar för allt ifrån filminspelningar och evenemangsarenor till hamnar, industrier, gruvor och flygplatser. Vilken längd och kabelkvalitet behöver du? Och vilka don ska sitta på kabeln? Vi har det mesta på lager och kan tillverka och leverera med korta ledtider. Givetvis kan du även köpa kabel utan don på löpmeter eller lösa don för egen montering. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål. Vi hittar alltid en lösning! Söker du anslutningsdon och kablage för flygplatser hittar du mer information inom produktkategorin flyg.
 • event gummilåda socapex powercon

  Uttagslåda 16A

  Uttagslåda för kraftfördelning till olika typer av uttag. Används i huvudsak till belysning. Nedanstående bestyckning är ett exempel, vi kan givetvis anpassa lådan helt enligt dina önskemål. Gör en offertförfrågan eller kontakta oss med dina unika frågor och önskemål.

  Produkt Uttag: 1xSocapex 16A, 3xPowercon 16A, 6xSchuko 16A
 • 6790243+FI

  Uttagscentral Gummi 32A + 63A in

  ,
  Uttagscentral i kapsling av kraftig gummi anpassad för tuffa tag och krävande miljöer. Den dubbelisolerade boxen är tät, slagtålig även vid kyla, UV-beständig, självslocknande och motståndskraftig mot olja, bensin, kemikalier mm. Gummikapslingen har IP54 i sitt standardutförande men går även att få med IP65. Just denna uttagscentral är ett exempel på en kundanpassad lösning som tagits fram i dialog med kunden. Vi kan givetvis även anpassa den enligt dina unika önskemål. Kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt uttagsproblem.

  Produkt Art.nr: 6790243+FI
  Produkt Uttag: 2x32A IP44, säkrade C32A 10ka, 3xSchucko IP44, säkrade C10A 10ka, 4x16A IP44, säkrade C16A 10kA