Svenska CEE Norm AB – En säker och långsiktig kontakt

Är du vår nya medarbetare

Montör

Är du en noggrann, självgående och initiativtagande person som vill jobba i ett litet och sammansvetsat team?

Svenska CEE Norm har på senare år vuxit snabbt och vi söker nu ytterligare en montör till vår produktion i Norrköping, med fokus på montage av elektriskt material till flygbranschen och den tunga industrin. Vi kan erbjuda dig en roll med stor flexibilitet och frihet på ett växande företag med familjär stämning.

Tjänsten som montör hos oss består i huvudsak av montage av elektriskt material enligt tydliga instruktioner och ritningar. Du utför hela processen från att plocka fram material till att packa den färdiga produkten för utleverans.

Du måste vara praktiskt lagd, och vi ser gärna att du har erfarenhet av elteknik, så som att läsa elritningar och annan teknisk dokumentation.

Du som söker ska vara social, Nyfiken, Initiativtagande och Noggrann. Då vi är ett litet och sammansvetsat gäng så lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga.

Arbetet är förlagt till vardagar på plats hos oss i Norrköping.

Om oss

Företaget grundandes 1990 och har sedan dess varit en ledande aktör inom kundanpassat elmaterial till den tunga industrin och till flygbranschen. Vi är ett familjeföretag som servar våra kunder med stor flexibilitet och snabba lösningar.

Verkar det intressant så hör av dig !